info VT-19

  • Anmälan Jumpyard: Söndagen den 7 april åker vi alla igen till Jumpyard för att hoppa tillsammans. Anmäl gärna så att vi kan boka platser. Ta gärna med familj och vänner men se till att boka alla.

Länk till anmälan: https://akrobatrix.doodle.com/poll/bvgpe84ru2edquhh

 

  • Anmälan insamling Pet salvation:

Länk till anmälan: https://akrobatrix.doodle.com/poll/x8pi9y2kf53mw96w

Den 27 april kommer jag att ha en insamling till förmån för gatuhundar i Brasilien. Jag har under det senaste året jobbat med en förening som heter Pet Salvation. I december 2018 var jag och hälsade på och såg deras fantastiska arbete och kan intyga att varje öre verkligen går till att hjälpa hundar till ett nytt, bättre liv. Eter att jag besökt familjen Ferreira som driver Pet Salvation i Brasilien vet jag att de med hela hjärtat vill rädda så många gatuhundar de kan. Vissa hundar hittar nytt hem i Brasilien men tyvärr är gatuhundar inte vad de flesta vill ha utan rashundar. Därför har flera av de hundar som Pet Salvation tagit hand om fått nya hem i Sverige istället.

Min tanke med insamlingen är att alla pengar kommer att gå till kastrering och rehabilitering. Om inget hem hittas så kommer hundarna efter rehabilitering att lämnas tillbaka på gatan. Men chansen att hitta ett hem är alltid större om hunden är kastrerad. Även om detta känns hårt så är det enda lösningen på den onda cirkel som uppstått på gatorna i Brasilien.

Jag har tidigare år samlat in pengar till många olika organisationer som UNICEF och Barncancerfonden. Men nu vill jag samla in till något som är lite av en dröm för mig.

Mer info om Pet Salvation hittar ni på www.petsalvationbrasil.com

Ditt bidrag är minst 80kr för 2 timmar superrolig träning. Bidraget skickas till

Handelsbanken, clearingsnummer 6921 konto nr: 570770408
eller swishas till mig på 0704821255 med texten Pet Salvation.

ANMÄLAN: