Priser

Medlemsförsäkringen betalas årsvis och kostar 150 SEK per medlem. Vanligtvis betalas medlemsförsäkringen på vårterminen. Detta betyder att endast nya medlemmar till höstterminen som inte har tränat på vårterminen kommer att faktureras ett försäkringsbidrag utöver terminsavgiften. Medlemsförsäkringen är obligatorisk.

 

Capoeira, Akrobatrix, fri träning och Styrka (man kan mixa som man vill om man tränar flera ggr/vecka)

  • En dag i veckan (Singel): 1100 kr
  • Två dagar i veckan (dubbel): 1600 kr
  • Fri träning (Fritt) : 1900 kr (träna så många klasser du vill i veckan)
  • Träning för hela familjen: 3500 kr (fri träning capoeira och akrobatik)

 

När du anmäler en hel familj (max. 2 vuxna), anmäl varje medlem för sig och ange samma e-postadress till alla.

När du anmäler dig som student, behöver du samtidigt skicka ett e-postmeddelande till info@capoeiraangola.se som innehåller ditt namn och en kopia av din studentlegitimation (det kan vara en skannad version eller ett photo, men det ska vara läsbart). Utan att ha sett din studentlegitimation kommer vi att fakturera vanliga priser.

 

Provträning (gäller ej medlemmar)

Är du inte säkert om Capoeira eller Akrobatrix är något för dig eller ditt barn?

Inför provträningen anmäler du dig eller ditt barn för just den klassen på http://www.capoeiraangola.se/anmalan/.
Vill ni efter provträningen fortsätta träna, kommer vi att fakturera terminsavgiften samt medlemsförsäkringen. Medlemsförsäkringen är obligatorisk och tillkommer alltid vid nyanmälan (150 SEK per år). Vill ni inte fortsätta efter provträningen meddelar ni detta skriftligen senast inom 48 timmar till info@capoeiraangola.se för att inte detta skall faktureras.

Vill man bli medlem när 6 veckor av terminen har gått, så betalar man halva terminsavgiften. Har 10 veckor av terminen gått, så betalar man 150 SEK per resterande tillfälle av de valda klasserna.