Priser

Medlemsförsäkringen betalas årsvis och kostar 150 SEK per medlem. Vanligtvis betalas medlemsförsäkringen på vårterminen. Detta betyder att endast nya medlemmar till höstterminen som inte har tränat på vårterminen kommer att faktureras ett försäkringsbidrag utöver terminsavgiften. Medlemsförsäkringen är obligatorisk.

 

Capoeira, Akrobatrix och Styrka (man kan mixa som man vill om man tränar flera ggr/vecka)

  • En dag i veckan (Singel): 1400 kr
  • Två dagar i veckan (dubbel): 2100 kr
  • Fri träning (Fritt) : 2300 kr (träna så många klasser du vill i veckan)
  • Träning för hela familjen: 4700 kr (fri träning capoeira och akrobatik)
  • Studenter 15+ (över 18 kunna visa studentleg): singel 900 kr, fritt 1200 kr

 

När du anmäler en hel familj (max. 2 vuxna), anmäl varje medlem för sig och ange samma e-postadress till alla.

När du anmäler dig som student, behöver du samtidigt skicka ett e-postmeddelande till info@capoeiraangola.se som innehåller ditt namn och en kopia av din studentlegitimation (det kan vara en skannad version eller ett photo, men det ska vara läsbart). Utan att ha sett din studentlegitimation kommer vi att fakturera vanliga priser.

 

Provträning

Är du inte säkert om Capoeira eller Akrobatrix är något för dig eller ditt barn?

Hör av dig till info@capoeiraangola.se och berätta lite om hur gammal du eller barnet är, vad du/ni har tränat tidigare och annat som kan vara bra att veta för oss inför en provträning. Vår tränare Sara Stanczak kommer att höra av sig och föreslår ett provträningstillfälle. Man kan provträna gratis 2 gånger i mån av plats i den klassen som Sara anser lämpligt.

När den andra provträningen har gått bra och ni vill fortsätta, behöver du anmäla dem eller den som ska träna och betala terminsavgiften samt medlemsförsäkringen för samtliga nya medlemmar. Medlemsförsäkringen är obligatorisk och tillkommer alltid vid nyanmälan (150 SEK).

Vill man bli medlem när 6 veckor av terminen har gått, så betalar man halva terminsavgiften. Har 10 veckor av terminen gått, så betalar man 100 SEK per resterande tillfälle av de valda klasserna.